Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


STÁB
A heti stáb a legfontosabb találkozási pont kortárs segítő életünkben. Ilyenkor "aki él és mozog", jelen van. A stábokon beszéljük meg az aktuális teendőket, az elmúlt hét kortárs segítő tapasztalatait, ötletelünk, és játszunk is. Persze ez is munka, de közben az is fontos, hogy együtt vagyunk, így egyre jobban megismerjük egymást, és csapattá kovácsolódunk. 
 
TRÉNING NAP
Havonta egyszer van egy nap, ami csak a miénk! Ilyenkor azokkal a dolgokkal foglalkozunk, ami bennünket érdekel. Van hogy a csapatot fejlesztjük, máskor az általunk vezetett beszélgetések egy-egy témáját "dolgozzuk meg". Ezeken a tréningeken persze magunkról tanulhatunk a legtöbbet, és ebben sokat segítenek a felnőttek, akik ilyenkor velünk vannak.
 
CSAPATÉPÍTÉS
Évente egyszer (leginkább nyári szünetben, amikor több időnk van) hosszabb időt töltünk azzal, hogy fejlesszük közösségünket. Ilyenkor 2-3 napot töltünk együtt, csapatépítő játékokat játszunk felnőtt szakember vezetésével. "Munka" után pedig jöhet a buli, a bográcsozás, és a tábortűz!
 
KAPCSOLATAINK
Passszosként rengeteg lehetőségünk van új emberek megismerésére. Rendszeresen közös tréningeket, bulikat szervezünk más kortárs segítő csoportokkal, közösségekkel, konferenciákra járunk, táborokban veszünk részt.